Bezig...

Hoe gek is Nederland?


Vragenlijsten

Veel mensen hebben wel eens te maken met psychische klachten, maar er zijn ook mensen die fluitend door het leven gaan. Hoe kunnen zulke grote verschillen tussen mensen bestaan? En hoe vaak komen psychische klachten eigenlijk voor? Help deze vragen te beantwoorden door vragenlijsten in te vullen over uw krachten en klachten. U krijgt een overzicht van uw resultaten vergeleken met die van de Nederlandse bevolking. lees meer »

Dagboekonderzoek

Houd 30 dagen bij hoe u zich voelt, denkt en gedraagt, en ontvang een op maat gemaakt model van uw eigen gevoelsleven. lees meer »

Wilt u ook mee doen?

Meedoen is simpel. Nieuwe deelnemers registreren zich door te klikken op 'registreren'. U kunt vervolgens vragenlijsten invullen en uw persoonlijke resultaten bekijken. Ook kunt u zich dan aanmelden voor het dagboekonderzoek. Alle gegevens worden anoniem verwerkt. Bent u al geregistreerd? Dan kunt u op elk moment inloggen om vragenlijsten in te vullen of met het dagboekonderzoek te starten.

Geïnteresseerd geraakt? Inloggen

Registreren

Weetje van de dag

Sommige Nederlandse psychiaters zijn bekender dan anderen. Kees Trimbos (1920-1988) was psychiater, hoogleraar in de preventieve en sociale psychiatrie, en voorzitter van het Nationaal Centrum voor Geestelijke Volksgezondheid. In 1996 ging het NcGv samen met het Nederlands Instituut voor Alcohol en Drugs, onder de naam Trimbos Instituut. Het Trimbos Instituut wil kennis over geestelijke gezondheid vergroten en het toepassen van die kennis in beleid en in de zorg stimuleren.

(Bron)http://nl.wikipedia.org/wiki/Kees_Trimbos

Bekijk alle weetjes